11 най-добри мини шайби с високо налягане за дома и градината

11 най-добри мини шайби с високо налягане за дома и градината

Миячка под налягане е рентабилна алтернатива на специализирана услуга. Тя изпълнява функциите за почистване на автомобила, а също така помага при почистването на зоната около къщата. Предоставеният рейтинг на мини мивки ще ви помогне да разберете по-добре техните модели и производители.

Андрей Всеволодов, консултант в магазина за електроника, помогна за съставянето на рейтинг на най-добрите миячи под налягане през 2020 г.

7 най-добри производители на мини мивки

При избора на най-добрата мийка под налягане производителят и неговата репутация играят важна роля. Предоставеният рейтинг на водещите компании ще помогне да се определи окончателното решение.

Бош (Германия). Популярна компания, една от най-добрите в своята област. Стоките са в голямо търсене поради качествената продукция.

Husqvarna (Швейцария). Високотехнологична марка. Произвежда добри строителни и градински инструменти.

Karher (Германия). Продуктите на компанията спомагат за улесняване на ежедневието в домакинството, повишават ефективността при почистване и грижи за територията на лятната вила.

Daewoo Power (Южна Корея). Марката е популярна със своите качествени градински инструменти, строителни и електрически инструменти. Подобряване на производството на електроника и технологии.

Борт (Германия и Китай). Той успя да комбинира немски технологии, китайски монтаж и ниски цени на произведените продукти.

Хутер (Германия). Спечели доверие на потребителите чрез сглобяване на висококачествени мивки.

Quattro Elementi (Русия). Произвежда надеждно професионално оборудване за заваряване, компресор, помпа и отопление.

Критерии за избор на качествена мини мивка

Когато купувате мийка под налягане, трябва да обърнете внимание на основните характеристики. Показателите са важни за осигуряване на дългосрочни резултати.

Налягане. Налягането, генерирано от помпата, се избира в зависимост от предназначението на мивката. 130-140 бара са достатъчни за измиване на машината.

Помпа материал. Помпата не трябва да е евтина, тъй като ще се износва бързо, а скъпата ще продължи дълго.

  • Месингът е най-стабилен и издръжлив.
  • Силуминът е евтин и крехък
  • Композитът не понася добре въздействията.
  • Пластмасата се износва, състарява и губи свойствата си в студа.

Прием на вода. Точната дълбочина на оградата трябва да бъде написана в описанието на продукта. Ако случаят не е такъв, тогава характеристиките на мивката са преувеличени в полза на продавача.

Дюзи. В комплекта трябва да има само два добри бита: „калника“ и стандартния. Ако има и други, то те не са функционални и безполезни.

Внимание! Ако мини мивка е на 7 място, това не означава, че не може да бъде закупена. Това са всички добри мивки, препоръчани за закупуване. Характеристиките и цените варират!

Най-добрите шайби за високо налягане за дома

Хареса ли ви статията? За да споделите с приятели:
Добави коментар

;-) :| : х : усукана: : Усмихни се: : shock: : sad: : roll: : razz: : oops: : o : mrgreen: : хаха: : idea: : grin: : evil: : cry: : готино: : стрелка: :???: :?: :!:

Битова техника

За кухня

Аудио