19 Най-добри сушилни

19 Най-добри сушилни

Съставихме рейтинг на най-добрите сушилни през 2020 г. въз основа на обратна връзка от реални купувачи, цени, функционалност. Михаил Решетов, управител на магазин за електроника, помогна за съставянето на ТОП.

Автоматичната сушилня е функционално оборудване, което ще избави дома ви от въжета, щипки, окачени перални. Това е важно за малка жилищна площ. При липса на отделна перална машина, машината ще се превърне в незаменим помощник в домакинството. Някои ще спорят и ще кажат, че пералня от клас А прави въртенето ефективно. Но дори и при скорост от 1600 об / мин, влажността на нещата е около 45%, така че те трябва да бъдат изсушени. Барабанната сушилня довежда измитото пране до ютията.

отидете директно в началото =>

Предимства и критерии за избор на сушилни

Купувачите са изправени пред избор кой автомобил да изберат и на какви критерии е желателно да обърнат внимание. Тук не може да има еднозначен отговор. Някой избира устройство по размер, така че то да се впише органично в определеното пространство. Други гледат на властта. Други пък искат пералнята и сушилнята от същия производител. Няма другари за вкус и цвят, така че нека разгледаме основните критерии за избор на устройство:

  1. Качество на сушене... Машината има режими за различни видове тъкани. След изсушаване бельото и дрехите стават меки, тъканта е деликатна. Те не образуват твърди гънки и някои предмети, като спално бельо, може да не се гладят.
  2. Система за филтриране... Специалните мрежи върху барабана поддържат прах, животински косми и косми, отложени върху прането. Всичко, което не може да бъде измито с вода, ще бъде "избито" от материалите по време на сушенето. Затворената барабанна система не позволява прах отвън. След него прането остава чисто, както след пране.
  3. Габаритни размери... Важен критерий за малки апартаменти, особено студия. Сушилнята може да се постави навсякъде, където има електрически контакт. Не е необходимо кондензатът да се източва автоматично. За да направите това, можете да използвате ръчния режим. Въз основа на потребителския опит, оборудването се инсталира под мивки, вградени в кухнята, поставени над / под пералнята.

Производителите на домакински уреди работят върху енергийната ефективност на своите устройства. Всички принадлежат към клас А за спестяване на енергия.

Видове сушилни

Ако имате отделна стая, превърната в пералня, препоръчително е да инсталирате шкафове за сушене. Имат достатъчно място за сушене на бельо, дрехи, обувки. Дизайнът е много обемен, не всеки може да си го позволи. Но машината с барабан може да бъде инсталирана на всяка жилищна площ, дори и най-малката.

Барабанните апарати са разделени според вида на сушене на следните видове:

  • вентилация - работете с аспиратор, който вкарва въздух във вентилационната шахта или навън. Инсталирани за постоянно и не се намират в домакинството. Тези модели са предназначени за големи количества пране. Те се инсталират в перални, химически чистачки, производствени предприятия;
  • конденз - машините, пригодени за битови нужди, са оборудвани с контейнер за събиране на кондензат и маркуч, който води събраната влага директно в канализацията. Те работят с помощта на нагревателен елемент;
  • кондензиране с термопомпа са най-ефективните и икономични модели. Въздухът циркулира по модел, подобен на работата на климатик или хладилник.Горещо влиза в барабана, мокрото излиза от него, върви в кръг, загрява и отново влиза в барабана. Устройствата имат няколко програми за тъкани с различна текстура.

За домашни и семейни нужди е за предпочитане да изберете последния вариант. След преглед на техническите спецификации можете да решите коя кола е най-подходяща за вашия дом.

Най-добрите евтини сушилни машини (до 35 000 рубли)

Най-добрите кондензационни сушилни

Най-добрите сушилни с термопомпа

Видео: как да изберем добра пералня

Хареса ли ви статията? За да споделите с приятели:
Добави коментар

;-) :| : х : усукана: : Усмихни се: : shock: : sad: : roll: : razz: : oops: : o : mrgreen: : хаха: : idea: : grin: : evil: : cry: : готино: : стрелка: :???: :?: :!:

Битова техника

За кухня

Аудио