25 най-добри автоматични перални машини

27 най-добри автоматични перални машини

Почти всички автоматични перални са визуално подобни и изборът на най-добрата е много труден. Така че машината да изпълнява всяка рубла, похарчена година след година.

Алексей Строганов, официален представител на онлайн магазина за домакински уреди, помогна за съставянето на рейтинг на най-добрите перални машини през 2020 г.

Как да изберем добра пералня?

Клас на енергийна ефективност. Просто е. Желателно е да има буквите А и +. Колкото повече плюсове, толкова по-добре. Но не забравяйте, че това не е критичен параметър. Разликата не е "космическа"

Клас на пране. Тук, както и предишния параметър. Той е много по-важен от енергийната ефективност. Клас А е най-добрият.

Броят на въртящите се обороти. Спорен въпрос. Ако вземете много евтина пералня, но с 1200 оборота в минута, нищо добро няма да се получи. При такива скорости, без специални функции против намачкване, нещата ще бъдат много набръчкани и не е толкова лесно да се изгладят. Оптимално 1000 оборота в минута. Но ако наистина сте го харесали при 1200 об / мин, тогава не бива да се страхувате от него. В крайна сметка не е нужно да го включвате за толкова бързо завъртане.

Наличие на допълнителни функции. Това е важен параметър. Особено напоследък функцията за приготвяне на пара е "отишла в масите". Тук също могат да бъдат приписани режими на пране. Желателно е да има режим от 20 градуса, за деликатни тъкани. 100 градуса е подходящ за дезинфекция на неща.

Най-добрите перални машини по отношение на съотношението цена / качество

Най-добрите тесни перални машини

Перални машини с горно зареждане

Най-добрата пералня сушилня

По-рано писахме за най-добрите сушилни за 2020 г.

 

Рейтинг
( 24 оценки, средно 2.63 на 5 )
Хареса ли ви статията? За да споделите с приятели:
Добави коментар

;-) :| : х : усукана: : Усмихни се: : shock: : sad: : roll: : razz: : oops: : o : mrgreen: : хаха: : idea: : grin: : evil: : cry: : готино: : стрелка: :???: :?: :!:

Битова техника

За кухня

Аудио