ТОП 10 най-добри фризьори за дома

Най-добрите аеро скара

Избор на най-добрия въздушен фритюрник за печене на вкусни пилета, пържени картофи, риба, месни пържоли с хрупкава златиста коричка и сочни вътре Както се вижда от многобройни отзиви на клиенти и препоръки на експерти, производителят на кухненски и битови уреди Kitfort се оказа фаворитът на нашия рейтинг. Освен това тези момчета направиха аналог на скъпия Tefal FZ760030 - Kitfort KT-2214... Това не е изненадващо, компанията произвежда стилни, надеждни и функционални устройства сравнително евтини.

Въпреки че много производители и магазини разделят фритюрник и фритюрник на различни подвидове, ние вярваме, че те са едно и също нещо. Тъй като и в двата случая решетъчните тави (където се поставя храната) и нагревателните елементи са еднакви. По-скоро това е маркетингов трик. Изберете съответно модела, независимо от горната забележка. Основните параметри при избора са мощност и обем (капацитет на устройството) - решаващите фактори за избора. Обемът на маркера и времето за готвене зависят от тях. Например във фритюрник Kitfort KT-2214 ще сготви цяло пиле на скара за 40-50 минути.

Отидете директно към рейтинга на самолета =>

Как да избера добър фризьор?

Пържените картофи са класическо ястие, което може да се сервира по много различни начини. Пърженото в масло обаче прави картофите свежи. Поради тази причина много хора си отказват това удоволствие поради здравословния начин на живот. Въпреки това производителите дойдоха на помощ с Airfryer. Това е удобен уред, който не използва мазнини за готвене. На пазара има много модели, които се различават един от друг по различни свойства. Ето няколко критерия, които ще ви помогнат да изберете най-добрия самолет:

Мощност. Мощността на устройството пряко влияе върху скоростта на готвене. Добър вариант би бил моделът мощност 1500-1800 W, те могат да се справят дори с готвенето на месо. Ако искаме да изпечем нещо бързо, фритюрник с капацитет около 2000 вата... Този модел също е лесен за печене на пиле.

Обем на купата. По-новите модели имат незалепващ интериор, така че можете да готвите и без да използвате кошницата. Въпреки това, когато решавате да си купите фризьор, си струва да обърнете внимание на размера на самата кошница, който определя колко храна можем да приготвим наведнъж. Най-популярните модели са от 2 литра до 3,2 литра. На пазара има модели с обем на купата от 1,5 литра, те са подходящи за хора, които живеят сами. Ако купувате фризьор за семейство, обърнете внимание на модели с размер на купата 3,2-5 литра... Някои въздушни фурни имат специални решетки, които ви позволяват да готвите различни ястия едновременно.

Тип контрол. Уредът може да се управлява с помощта на регулатори на температурата, автоматични програми за потъмняване или дори сензорни контролни панели. Изборът на метод на обслужване зависи от нашите индивидуални предпочитания, но устройствата с цифрово управление могат значително да улеснят приготвянето на вкусни и перфектно изпечени ястия.

Най-добрият самолет за дома

1

Kitfort KT-2214

Kitfort KT-2214

Оценка:5,0

 • Мощност 1800 W
 • Тип устройство:самолет
 • Тип нагревателен елемент:Нагревателен елемент
 • Обем на колбата:5 л

Средна цена: 8 990 руб

Висококачествен фритюрник Kitfort KT-2214, предназначен за просто и приятно приготвяне на любимите ви ястия. Устройството е оборудвано с практичен таймер за улесняване на пърженето. Моделът има функция за контрол на температурата, което е много удобно при приготвянето на различни видове ястия.Устройството се управлява с помощта на панел в горната част на устройството.

В модела на фритюрник Kitfort KT-2214 готвенето се извършва с помощта на технологията Rapid Air, която ви позволява да разпределяте равномерно температурата. Благодарение на използването на тази технология готовите ястия са вкусни. Устройството има неплъзгащи крачета и автоматичен таймер, който може да бъде програмиран до 60 минути.

Моделът има купа с вместимост 5 литра и е с размери 32 см, височина 38 см и дълбочина 25 см. Теглото на цялото устройство е 5 кг. Фритюрникът има мощност 1800W и захранващ кабел 0,9 м. Потребителите са доволни от избора на устройство, което им позволява бързо да приготвят топла храна за цялото семейство.

Характеристика:

 • Стилен дизайн;
 • Вместимост 5 литра;
 • Вграден таймер.

2

GFgril GFA-4000

GFgril GFA-4000

Оценка:4,9

 • мощност 1800 W
 • полезен обем 4 л
 • електронен контрол

Средна цена: 7 990 руб

GFgril GFA-4000 е 1800W устройство. Тя ви позволява да пържите пържени картофи, понички, палачинки и дори риба и различни видове месо, включително без да използвате мазнини. Устройството несъмнено ще се хареса на хората, които се опитват да ядат по-малко калорични ястия.

Оборудването е оборудвано с кош с вместимост до 4 литра. Може да се пере в съдомиялна машина. Фритюрникът е лесен за използване, можем свободно да регулираме температурата и да настроим таймера (до 30 минути). В допълнение, описаният модел има черен корпус, устойчив на механични повреди.

Най-голямото предимство на оборудването е технологията Air Pulse, която ви позволява да приготвяте вкусна и хрупкава храна без мазнини. Порция пържени картофи за двама може да се приготви за 15 минути, така че не отнема много време. За мнозина също е важно устройството да изглежда красиво на кухненската маса.

Характеристика:

 • Отлично качество на изработка
 • Лесно управление;
 • Има отделение за източване на мазнини;
 • Обемът на купата е 4 литра.

3

Zigmund & Shtain ZAF-904

Zigmund & Shtain ZAF-904

Оценка:4,8

 • мощност 1600 W
 • полезен обем 12 л
 • електронен контрол
 • функция за забавено стартиране

Средна цена: 13 790 руб

Това е продукт, който ще ви помогне не само да готвите пържени картофи, но и морски дарове, зеленчуци и месни ястия. Представеното устройство има функциите за скара, печене и пържене, така че можем да го използваме за приготвяне на много различни ястия.

При готвенето се използва малко количество масло, така че можем да сме сигурни, че храната, която готвим, е здравословна. Вътрешността на фритюрника е разделена, за да можем да готвим две различни ястия едновременно. Работата му е много проста. Това ни дава възможност да зададем температурата и времето за нагряване. Цялата информация се вижда на панела. За разлика от предишния модел, устройството има функция за забавено стартиране.

Почистването на вашето устройство е лесно и не отнема много време. Потребителите откриват, че фритюрникът може бързо да приготви здравословна храна. Те хвалят лекотата на боравене с продукта и факта, че тефлоновото покритие има добри свойства.

Характеристика:

 • Функция за забавено стартиране;
 • Тялото наподобява фурна;
 • Работен обем 12 литра.

4

RAWMID RMA-12

RAWMID RMA-12

Оценка:4,7

 • мощност 1600 W
 • полезен обем 12 л
 • капак на скобата
 • електронен контрол
 • функция за забавено стартиране

Средна цена: 12 900 руб

Моделът има функции, които ви позволяват да пържите, печете на скара, печете и оставяте да къкри, без да добавяте масло. Оборудването е оборудвано с модерно решение - технология, която приготвя топли ястия, използвайки циркулация на въздуха. В резултат на това приготвената храна става мека отвътре и хрупкава отвън.

Фритюрникът RAWMID RMA-12 има ясен контролен панел в предната част на устройството. LED дисплеят ви позволява интуитивно да работите и да избирате между 16 различни програми като печене на кифли, готвене на морски дарове, пържоли, кебап, пържени картофи, пиле, риба и пица. Вграденият термостат ви позволява да зададете желаната температура в диапазона от 50 до 200 градуса по Целзий.

Работният обем на колбата е 12 литра, което е достатъчно, за да се приготви вкусно ястие за цялото семейство.Устройството има мощност от 1600 W, така че готвенето не отнема много време. Гумените противоплъзгащи крачета гарантират безопасно използване на оборудването. Потребителите са нетърпеливи да изберат този продукт поради неговата функция, която им позволява да приготвят здравословна храна, без да използват много мазнини.

Характеристика:

 • Дизайн като Zigmund & Shtain ZAF-904, като фурна;
 • 16 режима на работа;
 • Има избор на температура и време за готвене.

5

Kitfort KT-2212

Kitfort KT-2212

Оценка:4,6

 • мощност 1800 W
 • полезен обем 3,5 л
 • капак на скобата
 • електронен контрол

Средна цена: 9 990 руб

Пържени картофи, приготвени във фритюрник Kitfort KT-2212, имат вкусен и деликатен вкус. Използвайки горещ въздух, устройството готви храната равномерно и постига желания ефект - например хрупкава коричка върху пилешко месо. Оборудването ви позволява да загрявате и печете на скара, а закупуването му ще ви даде универсален кухненски уред, който ви позволява да готвите здравословни и вкусни ястия.

Фритюрникът има електронно управление и ви позволява да зададете работната температура от 60 до 200 градуса по Целзий. Устройството е с ширина 34 см, височина 30 см и дълбочина 39 см и тегло 7,8 кг. По време на употреба времето за обработка на храната може да бъде програмирано. Мощност, за разлика от предишния модел по-горе, 1800 W - оптималната стойност по отношение на консумацията на енергия, като същевременно се постига бърз резултат от готвенето.

Когато уредът е включен, бипкане ще ви информира, че фритюрникът е готов за употреба. Според купувачите този модел доказва, че липсата на мазнини в храната не прави вкуса на ястието лош.

Характеристика:

 • Има режим на сушене;
 • При първото нагряване се излъчва неприятна миризма;
 • В завършената програма времето за приготвяне на пилето е неправилно.

6

Kitfort KT-2208

Kitfort KT-2208

Оценка:4,5

 • мощност 1800 W
 • полезен обем 5,2 л
 • електронен контрол

Средна цена: 7 840 руб

Kitfort KT-2208 е мулти-фурна, с която можем да приготвим пиле, риба и хрупкави пържени картофи само с една лъжица олио. Устройството ви позволява да приготвяте и други ястия, от мезета до десерти, които със сигурност ще ни изненадат с вкуса си. Освен това устройството не изисква време за предварително загряване. Той има вместимост 5,2 литра, което ви позволява да приготвите 4 порции. Допълнително предимство е възможността за измиване на капака, бъркалката и купата в съдомиялната машина.

Характеристика:

 • Бързо време за готвене;
 • Дължина на захранващия кабел 0,96 м;
 • Електронно управление.

7

Kitfort KT-2215

Kitfort KT-2215

Оценка:4,4

 • мощност 1500 W
 • полезен обем 4,5 л
 • електронен контрол

Средна цена: 6 990 руб

Kitfort KT-2215 е най-добрата мулти фурна в своя ценови диапазон. Устройството предлага 1500W мощност и 4,5L работен капацитет. Фритюрникът Kitfort KT-2215 използва възможно най-ниското съдържание на мазнини за пържене. Устройството е многофункционално, тъй като позволява не само пържене на пържени картофи, но и печене, печене на скара и загряване на всякакви ястия. Моделът KT-2215 е снабден с иновативен завихрящ се поток от горещ въздух, което означава, че храната ни се зачервява равномерно от всички страни. Голямото предимство на този Airfryer е, че по време на готвене не излизат миризми. Този модел има възможност за регулиране на температурата.

Характеристика:

 • Миризмите на ястия за готвене не излизат;
 • Мощност 1500 W;
 • Има предварително загряване.

8

Kitfort KT-2206 Ева

Kitfort KT-2206 Ева

Оценка:4,3

 • мощност 1300 W
 • полезен обем 2,5 л
 • електронен контрол

Средна цена: 4 940 руб

Kitfort KT-2206 Eva е най-евтиното устройство за приготвяне на всички видове ястия в нашия рейтинг. Устройството предлага функции за пържене, скара и печене. Kitfort KT-2206 Eva с 1300 W нагревателен елемент, така че приготвянето на храна е много бързо. Модел KT-2206 Eva има 2,5-литров кош за съдомиялна машина. Освен това устройството има възможност за регулиране на температурата и таймер.Тази многофункционална фурна е много популярна и известна със своята надеждност, както се вижда от многобройни положителни отзиви на потребителите. Когато купувате фритюрник Kitfort, получавате гаранция от производителя, а комплектът включва ръководство за потребителя на руски език.

Характеристика:

 • 8 автоматични програми;
 • Отлепете капака на купата;
 • Управлението става благодарение на сензорния панел.
9

Kitfort KT-2203

Kitfort KT-2203

Оценка:4,2

 • мощност 1500 W
 • полезен обем 3,2 л
 • електронен контрол

Средна цена: 5 390 руб

Технологията за готвене използва въздуха вътре в устройството, така че сготвената храна е хрупкава отвън и нежно мека отвътре. Това действие ви позволява да минимизирате или премахнете приема на мазнини. Мулти фурната Kitfort KT-2203 е оборудвана с 3,2 литра работна купа. KT-2203 има голям, лесен за четене дисплей, който ви позволява да контролирате времето и температурата по време на готвене. Допълнително предимство на този модел е възможността за запазване на настройките и следващия път, когато го използвате, просто натиснете бутон и фритюрникът ще се върне към предварително запазените настройки.

Характеристика:

 • Най-дългият захранващ кабел (1,13 м) от изброените модели;
 • Има звукови сигнали;
 • Максималната температура се достига след 3 минути.
10

ENDEVER AF-118

ENDEVER AF-118

Оценка:4,1

 • мощност 1500 W
 • полезен обем 2,6 л
 • електронен контрол

Средна цена: 6 050 руб

ENDEVER AF-118 е многофункционално устройство за приготвяне на ястия без мазнини. Във фритюрника ENDEVER можем да приготвим не само пържени картофи, но и всички видове пържени, печени или задушени ястия. Освен това устройството ви позволява бързо да подгрявате предварително приготвените ястия. Фризьорът ENDEVER AF-118 използва циркулация на горещ въздух, така че можете да готвите хрупкави картофи и други ястия, като използвате малко количество мазнина. Устройството е много лесно за използване и се поддържа чисто. Мулти-фурната е много популярна и многобройни тестове и положителни потребителски отзиви потвърждават нейната надеждност.

Характеристика:

 • Мощност на нагревателния елемент 1500 W;
 • Има таймер;
 • 6 автоматични програми.

Видео: Битка на различни видове и форми въздушни решетки

Хареса ли ви статията? За да споделите с приятели:
Добави коментар

;-) :| : х : усукана: : Усмихни се: : shock: : sad: : roll: : razz: : oops: : o : mrgreen: : хаха: : idea: : grin: : evil: : cry: : готино: : стрелка: :???: :?: :!:

Битова техника

За кухня

Аудио